Klanten

Een overzicht van onze tevreden klanten! Word jij de volgende?

Testimonials

Voor 2 KMO's heb ik samengewerkt met Elohim. Reeds van bij de intake had ik een goed gevoel bij Marc, dat bevestigd werd door de feedback van de taal trainees. de after sales is zeker van een evenwaardig niveau. Inplanning - opvolging - feedback gaan allemaal vlot via de website/mail. Elohim biedt verschillende modules aan wat heel interessant is om te schakelen vermits de kennis van de trainees varieert. Definitely a happy customer.

HR at Toyota
Marc provides a great service. To the point and no nonsense.

Training manager Katoen Natie
Marc offers very quick service and he provides our company with great teachers who are much appreciated by my colleagues. Our companies have a long term relationship – also maintained by Marc’s flexibility in planning and dealing with changes in this planning. Timely feedback on progress is provided. I can recommend him and Elohim as a supplier.

European Training Manager EMEA Ansell Healthcare Europe
Marc has been our partner for years now. He has always offered good services. His team is very flexible and accurate. We can count on a good follow-up and high quality of trainings.

Support Teamleader Scania Belgium
In het Spaans bestaat er een gezegde dat je met een goede partner in zee gaat als hij/zij aan de 3 F-en voldoet: Franco (eerlijk) - Fuerte (sterk) y Formal (betrouwbaar). Wij voegen er graag 3 F-en aan toe voor onze partner Elohim: Fast - Flexible and Friendly!

Opleidingsverantwoordelijke BMW Belgium
Toen we 2 jaar geleden startten met de samenwerking met Elohim was dit voor een stuk een sprong in het onbekende. Ondertussen kunnen we het volgende hierover zeggen: de taaltrainingen zijn op maat van de noden van onze onderneming - toegespitst op de professionele behoeften van de werknemers en van een hoog kwaliteitsgehalte. De tevredenheid bij onze medewerkers die de taaltrainingen volgden spreekt voor zich.

Directeur Human Resources Mensura
Elohim heeft oor voor zijn klanten. Dossiers worden goed opgevolgd en de prijzen zijn interessant! Aangename samenwerking!

Opleidingsverantwoordelijke Fortis
Ons bedrijf werkt al een aantal jaren op een constructieve manier samen met Elohim. Voor elk mogelijk taalopleidingsbehoefte heeft Elohim dé oplossing: praktisch en eenvoudig én vooral efficiënt en rendabel!

Opleidingsverantwoordelijken Esselte en Dymo