Leuven: 016 | 40 66 64 - Hasselt: 011 | 22 54 07 marc@elohim.be Login voor cursisten | Login voor klanten | Login voor docenten

taalopleiding frans

Heeft jouw bedrijf een behoefte aan een thematische taalopleiding Frans of taaltraining Frans? Bekijk onze business modules

Meer

Taalopleidingen Frans Door middel van trainingstechnieken, discussies en praatsessies werkt ELOHIM voor iedere klant een pakket op maat uit.

Meer

taalbad frans
Een taalbad Frans is een intensieve manier van leren. Hier word je ondergedompeld in de Franse taal. Zo leer je niet enkel de taal, maar ga je ook denken in de het Frans.

Meer 

Blended Learning is een combinatie van een taaltraining Frans op maat via persoonlijke coaching met uw docent. Videoconferencing is een eenvoudig te bedienen systeem waarbij men via een internetverbinding en een webcam samen met zijn docent(e) een training Frans op maat kan volgen.

Meer +

Deze dienstverlening is ideaal voor bedrijven met een open leercentrum waar medewerkers via een zelfstudiepakket een basis kunnen uitbouwen in het Frans.

Meer +

Bij de aanwerving of rekrutering binnen je bedrijf, is de kennis van andere talen een belangrijk element bij de uiteindelijke aanwerving of selectieprocedure of bij het inschatten van het taalniveau van bestaande medewerkers in het kader van een taaltraining. Zowel online als mondelinge taaltesten.

Meer +