Slide Taalopleidingen Engels in verschillende vormen
Heeft jouw bedrijf een behoefte aan een thematische taalopleiding Engels of taaltraining Engels? Bekijk onze business modules

Meer

Door middel van trainingstechnieken, discussies en praatsessies werkt ELOHIM voor iedere klant een pakket op maat uit.

Meer

Een taalbad Engels is een intensieve manier van leren. Hier word je ondergedompeld in de Engelse taal. Zo leer je niet enkel het Engels, maar ga je ook denken in het Engels.

Meer 

Blended Learning is een combinatie van een taaltraining Engels op maat via persoonlijke coaching met uw docent. Videoconferencing is een eenvoudig te bedienen systeem waarbij men via een internetverbinding en een webcam samen met zijn docent(e) een taaltraining Engels op maat kan volgen.

Meer +

Deze dienstverlening is ideaal voor bedrijven met een open leercentrum waar medewerkers via een zelfstudiepakket een basis kunnen uitbouwen in het Engels.

Meer +

Bij de aanwerving of rekrutering binnen je bedrijf, is de kennis van het Engels een belangrijk element bij de uiteindelijke aanwerving of selectieprocedure of bij het inschatten van het taalniveau Engels van bestaande medewerkers in het kader van een taaltraining Engels. Zowel online als mondelinge taaltesten.

Meer +