Slide taalopleiding Nederlands Taalopleidingen Nederlands in verschillende vormen
Heeft jouw bedrijf een behoefte aan een thematische taalopleiding Nederlands of taaltraining Nederlands? Bekijk onze business modules

Meer

Door middel van trainingstechnieken, discussies en praatsessies werkt ELOHIM voor iedere klant een pakket op maat uit.

Meer

Een taalbad Nederlands is een intensieve manier van leren. Hier word je ondergedompeld in het Nederlands. Zo leer je niet enkel de taal, maar ga je ook denken in het Nederlands.

Meer 

Blended Learning is een combinatie van een taaltraining Nederlands op maat via persoonlijke coaching met uw docent. Videoconferencing is een eenvoudig te bedienen systeem waarbij men via een internetverbinding en een webcam samen met zijn docent(e) een training Nederlands op maat kan volgen.

Meer +

Deze dienstverlening is ideaal voor bedrijven met een open leercentrum waar medewerkers via een zelfstudiepakket een basis kunnen uitbouwen in een bepaalde taal.

Meer +

Bij de aanwerving of rekrutering binnen je bedrijf, is de kennis van het Nederlands een belangrijk element bij de uiteindelijke aanwerving of selectieprocedure of bij het inschatten van het taalniveau van bestaande medewerkers in het kader van een taaltraining Nederlands. Zowel online als mondelinge taaltesten.

Meer +