Slide Kwalitatieve taalopleidingen voor bedrijven met een gegarandeerd leerresultaat
Heeft jouw bedrijf een behoefte aan een thematische taalopleiding of taaltraining? Bekijk onze business modules

Meer over taalopleidingen met een thema

Door middel van trainingstechnieken, discussies en praatsessies werkt ELOHIM voor iedere klant een pakket op maat uit.

Meer info over taalopleidingen op maat

Een taalbad is een intensieve manier van leren. Hier word je ondergedompeld in een vreemde taal. Zo leer je niet enkel de taal, maar ga je ook denken in de betreffende taal.

Meer info over onze taalbaden 

Blended Learning is een combinatie van een online taaltraining op maat via persoonlijke coaching met uw docent. Videoconferencing is een eenvoudig te bedienen systeem waarbij men via een internetverbinding en een webcam samen met zijn docent(e) een training op maat kan volgen.

Meer over online een taal leren

Deze dienstverlening is ideaal voor bedrijven met een open leercentrum waar medewerkers via een zelfstudiepakket een basis kunnen uitbouwen in een bepaalde taal.

Meer over zelfstandig een taal leren

Bij de aanwerving of rekrutering binnen je bedrijf, is de kennis van andere talen een belangrijk element bij de uiteindelijke aanwerving of selectieprocedure of bij het inschatten van het taalniveau van bestaande medewerkers in het kader van een taaltraining. Zowel online als mondelinge taaltesten.

Meer info over onze taaltesten +

Bent u de administratie van uw taalopleidingen ook beu?

Uit de jarenlange ervaring, ontwikkelde Elohim een heel eigen visie op taaltrainingen.

Elohim heeft een nieuw klantenplatform uitgewerkt waarin u makkelijk, snel en overzichtelijk alle taalopleidingen kan opvolgen.

ContentElohim behaalde voor de 3e keer het Q-for label. Omdat kwaliteit een absolute prioriteit is.

Bedrijven hebben specifieke behoeften. Om aan deze behoeften te voldoen, heeft Elohim een specifiek pakket op maat gemaakte thematische taalopleidingen en taaltrainingen ontworpen.
Meer+

Door de jaren heen, werkte Elohim al voor meer dan 700 klanten.

Enkele van onze trouwe klanten

Testimonials

Voor 2 KMO's heb ik samengewerkt met Elohim. Reeds van bij de intake had ik een goed gevoel bij Marc, dat bevestigd werd door de feedback van de taal trainees. de after sales is zeker van een evenwaardig niveau. Inplanning - opvolging - feedback gaan allemaal vlot via de website/mail. Elohim biedt verschillende modules aan wat heel interessant is om te schakelen vermits de kennis van de trainees varieert. Definitely a happy customer.

HR at Toyota
Marc provides a great service. To the point and no nonsense.

Training manager Katoen Natie
Marc offers very quick service and he provides our company with great teachers who are much appreciated by my colleagues. Our companies have a long term relationship – also maintained by Marc’s flexibility in planning and dealing with changes in this planning. Timely feedback on progress is provided. I can recommend him and Elohim as a supplier.

European Training Manager EMEA Ansell Healthcare Europe
Marc has been our partner for years now. He has always offered good services. His team is very flexible and accurate. We can count on a good follow-up and high quality of trainings.

Support Teamleader Scania Belgium
In het Spaans bestaat er een gezegde dat je met een goede partner in zee gaat als hij/zij aan de 3 F-en voldoet: Franco (eerlijk) - Fuerte (sterk) y Formal (betrouwbaar). Wij voegen er graag 3 F-en aan toe voor onze partner Elohim: Fast - Flexible and Friendly!

Opleidingsverantwoordelijke BMW Belgium
Toen we 2 jaar geleden startten met de samenwerking met Elohim was dit voor een stuk een sprong in het onbekende. Ondertussen kunnen we het volgende hierover zeggen: de taaltrainingen zijn op maat van de noden van onze onderneming - toegespitst op de professionele behoeften van de werknemers en van een hoog kwaliteitsgehalte. De tevredenheid bij onze medewerkers die de taaltrainingen volgden spreekt voor zich.

Directeur Human Resources Mensura
Elohim heeft oor voor zijn klanten. Dossiers worden goed opgevolgd en de prijzen zijn interessant! Aangename samenwerking!

Opleidingsverantwoordelijke Fortis
Ons bedrijf werkt al een aantal jaren op een constructieve manier samen met Elohim. Voor elk mogelijk taalopleidingsbehoefte heeft Elohim dé oplossing: praktisch en eenvoudig én vooral efficiënt en rendabel!

Opleidingsverantwoordelijken Esselte en Dymo